Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Terraneo u nominaciji Nagrade za kreativnost

Terraneo u nominaciji Nagrade za kreativnost

 

 

Festival Terraneo nominiran je za Nagradu za kreativnost i inovativnost 2012.  Naime, uz Terraneo u kategoriji Kreativni i inovativni projekt poticanja i razvoja tolerancije prihvaćanja različitosti u poslovnom okružju nominirani su Extra/Ordinary Design i Zaštitna radionica - Suvenir Arbor Vitae d.o.o.

Nagradu za kreativnost i inovativnost 2012.,  petu godinu za redom dodjeljuje Mreža za razvoj i kreativnost. Riječ je o nagradi koja će biti dodijeljena najvećim hrvatskim kreativcima, institucijama, projektima, pojedincima i inicijativama na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu 25. listopada.

Nagrada za kreativnost i inovativnost dodjeljuje se u devet kategorija i to za: 1. Kreativni i inovativni proizvodni program ili proizvod, 2. Kreativni i inovativni menadžer/ica, 3. Kreativni i inovativni razvojni program jedinica samouprave – gradovi, 4. Kreativni i inovativni turistički projekt ili proizvod, 5. Kreativni i inovativni projekt ili program u kulturi i umjetnosti, 6. Kreativni i inovativni projekt ili program kreativne industrije, 7. Kreativni i inovativni projekt održivog razvoja, 8. Kreativni i inovativni edukacijski program i 9. Kreativni i inovativni projekt poticanja i razvoja tolerancije prihvaćanja različitosti u poslovnom okružju.

Uz ova priznanja, ove godine bit će dodijeljena i Nagrada publike.

Nagrade će pobjednicima biti dodijeljene u varaždinskom HNK-u na Danima kreativnosti i inovativnosti, svečanosti na kojoj će se brojnim okupljenim stručnjacima, poduzetnicima, znanstvenicima i kreativcima obratiti predsjednica Udruge MRAK Ivana Nikolić, član žirija Nagrade za kreativnost i inovativnost Velimir Srića, a kao posebna gošća predavanje će održati Paivi Korhonen, međunarodna savjetnica i generalna direktorica tvrtke Project Developement Group Europe iz Finske.

Uz to, na cjelodnevnom događanju održat će se i niz stručnih radionica, te dva Think Tanka na teme "Pokretača napretka" u obrazovanju i gospodarstvu.

  Objavljeno: 10.10.2012, 09:18h