Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tjedan u Arsenu: Domaći naslovi i „Greta“ u art kinu – Bubamarac za kraj tjedna

Tjedan u Arsenu: Domaći naslovi i „Greta“ u art kinu – Bubamarac za kraj tjedna

 

 

Kuća umjetnosti Arsen mjesec studeni započinje projekcijama uspješnica domaće kinematografije, dokumentarnim filmom o djevojci s čvrstom odlukom da promijeni svijet te s dva programa za djecu i mlade.

Novo prikazivanje filma „Murina“ za koji publika stalno traži kartu više je u srijedu, 3. studenoga u 20 sati. Za subotu, 6. studenoga, najavljena su čak tri kulturna događaja. Predstava „Crvenkapica“  za djecu (3-10 godina)  u izvedbi Kazališne udruge Virko započet će u 11 sati. Istog dana u 18 sati na programu je projekcija dokumentarnog filma „Greta“. Riječ je o biografskom dokumentarcu o najpoznatijoj klimatskoj aktivistici današnjice. U 20 sati, pak, šibenskoj publici će biti predstavljen film „Tereza37“, trenutni hrvatski kandidat za nagradu Oscar. U nedjelju, 7. studenoga u 20 sati na svoje će doći ljubitelji animiranog filma. U sklopu programa „Bubamarac“ najavljena je projekcija „Putovanja jednog princa“ u kojemu stari princ otkriva novi svijet. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Iz Kuće za petak, 12. studenoga u 19.30 sati  najavljuju i panel raspravu „Nema rocka do Tik Tok-a“, odnosno tribinu o aktualnom stanju na šibenskoj glazbenoj sceni (i njenoj budućnosti). Tema je to za glazbenike, organizatore i promotore koncerata te sve one kojima je ova industrija u planu za budućnost. Ulaz je slobodan, a kapacitet ograničen.

Za većinu programa u Kući umjetnosti Arsen, inače, potrebna je COVID potvrda.

  Objavljeno: 02.11.2021, 10:22h