Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tradicionalna šibenska biciklijada

Tradicionalna šibenska biciklijada

 

 

U subotu 13. svibnja 2017. održat će se tradicionalna šibenska biciklijada kao finalno događanje Europskog tjedna kojim se obilježavaju Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji. 

 

Start biciklijade bit će sa šibenske rive, ispred Radio Šibenika, ruta vodi rivom kroz tunel, Tehnološkom cestom preko Mandaline do Zablaća, a cilj će ove godine biti u kanalu sv. Ante u uvali Minerska.

Biciklijada je i ove godine humanitarnog karaktera te će sav iz iznos od startine koja iznosi 20 kn biti namijenjena Udruzi Aurora za pomoć osobama oboljelim od cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida Šibensko-kninske županije.

 

Osigurane su i vrijedne nagrade za sudionike koje će se izvlačiti putem tombole sa startnim brojevima. Organiziran je i ručak za sve sudionike.

 

Od ostalih aktivnosti koje su planirane, bit će organizirana i vježba na otvorenom uz program osmislila Dijana Urukalo te boćanje. Bit će upriličena i prezentacija ostalih uspješnih projekata putem promotivnih materijala, kao i grupno slikanje i snimanje dronom.

 

Organizatori Šibenske biciklijade su Biciklistički klub Faust Vrančić, TZ Grada Šibenika, Savez sportova grada Šibenika, Razvojna agencija i Javna ustanove Priroda, a sponzori Šibensko-kninska županija, Grad Šibenik, Gradski parking te Top sport - Srima. Medijski pokrovitelj je Radio Šibenik.

 

 

  Objavljeno: 11.05.2017, 13:40h