Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

„Treća smjena Fest“

„Treća  smjena Fest“

 

 

Od petka, 31. kolovoza do subote 01. rujna u Ražinama Donjima na Krapanjskoj cesti održat će se Open air music festival  „Treća  smjena Fest“.

Riječ je o drugom po redu festivalu „Treća Smjena“. Nastupaju: MALIGNANT TUMOUR (Ostrava,Češka);DEBELI PRECJEDNIK (Osijek); LOŠ PRIMJER (Požega); THE ROCK FLOCK (Zagreb); L`KOK (Šibenik); RADIO AKTIV (Pula); MOTUS Vita Est (Zagreb); CRASSO DE ODIO (Zadar); CARNATE (Šibenik); PULLOVER (Osijek); JUSTIN`S JOHNSON (Split) i E.N.D. (Zadar).

Pretprodaja ulaznica po cijenama od 55kn za dnevne i 75 kn za festivalske, na ulazu ulaznice će biti po cijenama od 75kn za dnevne i 95kn za festivalske. Kamp je naravno besplatan. Ulaznice dostupne na mail: ulaznice_tsf@net.hr ili ispuniti formular na official stranici.

Festivalski prostor se sastoji od 5 segmenata a to su: ulaz-izlaz, sunčani kamp, koncertni prostor, back stage i šuma kamp. U festivalskom ptrostoru nalazit će se i tuševi, sanitarni čvor,itd.sve što je potrebno da se ovakva manifestacija održi. Kampirati se može isključivo na prostoru koji je za to predviđen.

  Objavljeno: 28.08.2012, 08:42h