Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tri sajmena dana u Šibeniku

Tri sajmena dana u Šibeniku

 

 

Tri sajmena dana u Šibeniku, sv. Jakov (25.07.), sv. Ana (26.07.) i sv. Kristofor (27.07.) ove se godine obilježava posebnim programom. U subotu, 27.07. s početkom u 21:30, na trgu Republike Hrvatske/ispred vijećnice održat će se koncert TRIBUTE TO SWING, na kojem će nastupiti Ivana Kindl i Davor Pekota.  Organizator je Grad Šibenik. 

 

Dva iznimna vokala Ivanu Kindl i Davora Pekotu prati jazz kvartet koji čine renomirani glazbenici Borna Šercar, Elvis Penava, Maasej Kovačević i Vedran Ružić.

 

Solisti Ivana Kindl i Davor Pekota dobro su poznati na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ivana Kindl pjevačica je iznimnog vokalnog senzibiliteta čiji glazbeni izričaj uvijek nailazi na pohvale kritičara, a za svoj rad nagrađena je i Porinom. Davor Pekota je godinama bio frontmen poznate zadarske grupe Forum te izvrsno interpretira swing i jazz klasike i suvereno vlada scenom izvrsnim poznavanjem repertoara i toplinom glasa. Jazz kvartet je sastavljen od ponajboljih glazbenika na ovim prostorima što uz vokaliste Ivanu Kindl i Davora Pekotu garantira još jednu ovoljetnu glazbenu poslasticu.

 

 

 Glazbeni program sastoji se od najvećih hitova swinga svih vremena: My Way, New York, New York, Strangers In The Night …

 

 

 

 

 

  Objavljeno: 25.07.2013, 07:47h