Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tribute to 80's Summerfest u Solaris Beach Resortu

Tribute to 80's Summerfest  u Solaris Beach Resortu

 

 

Tribute to 80's Summerfest je festival koji će se održati u Solaris Beach Resortu, u periodu od 18.-24. Kolovoza. U sedam nadolazećih šarenih dana, prisjetit ćemo se upečatljivih 80-ih koje još uvijek dominiraju svijetom glazbe, filma, plesa te otkaćenih odjevnih kombinacija.

Pozivamo vas da popratite brojne aktivnosti i događanja s tematikom 80-ih tijekom festivalskih dana. Za svakoga smo pripremili ponešto: odigrajte ulogu iz omiljenog filma iz 80-ih u Movie Star Challengeu, uvježbajte koreografiju „Thriller-a“, zaplešite „Dirty dancing“ u paru, pokažite svoje pjevačke sposobnosti na nezaobilaznim karaokama i prezentirajte svoj originalan stil iz 80-ih!

Osim toga, možete uživati do kasno u noć u filmovima iz 80-ih na otvorenom, u romantičnom ambijentu uz more. Razni kvizovi i natjecanja, sportske aktivnosti, kao što su frisbie ili minigolf, samo su dio brojnih izazova koji vas očekuju.

Hotel Ivan Solaris postat će središte okupljanja glazbenih znalaca, glazbenika i zaljubljenika u nezaboravne 80-te! Poslušajte zanimljiva glazbena iskustva poznatog novinara Tonija Volarića! Svaku večer održavat će se koncerti uživo na Legend Beach Clubu s različitim izvođačima. I kao highlight samog festivala, na zatvaranju u subotu 24.08., svjetski poznati bend „Hothouse flowers“ zapalit će Solaris Palmu Beach Club svojim nastupom.

Svaki slobodan trenutak iskoristite za uživanje u suncu i moru na jednoj od naših prekrasnih plaža. Odaberite neke od specijaliteta naših brojnih restorana i uživajte u koktelima u klubovima neposredno uz more.

U nedjelju, 18.08. s početkom u 21:00 h, na prostranoj terasi hotela Ivan Solaris, održat će se otvorenje festivala Festival KickOff Warming Up, uz zabavni program, pregršt zanimljivosti te nastup benda Sir Duke.

Zaključak: ovaj festival apsolutno je vrijedan posjeta Solaris Beach Resortu! Neka groznica 80-ih započne!

 

 

  Objavljeno: 16.08.2013, 19:00h