Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Trokut NEET Akademija proslavila promociju svojih polaznika

Trokut NEET Akademija proslavila promociju svojih polaznika

 

 

Na nedavnoj tribini Trokuta Šibenik održana je svečana dodjela uvjerenja polaznicima zadnje generacije Trokut NEET Akademije. Ova uspješna akademija, kao dio šireg projekta Trokut, posvećena je edukaciji i osposobljavanju mladih koji nisu zaposleni, ne školuju se niti su uključeni u obuku (NEET). Svečanost je okupila brojne polaznike, njihove obitelji, prijatelje i mentore kako bi obilježili taj značajan korak u životima mladih ljudi. Program Trokut NEET Akademije, naime, pružio je polaznicima,  ne samo tehničke vještine, već i ključne kompetencije potrebne tržištu rada. U obraćanju prisutnima,  Diana Mudrinić, direktorica šibenskog Trokuta, naglasila je značaj dodatne edukacije i predanosti novim ciljevima.

"Dragi diplomanti, današnji dan označava kraj jednog poglavlja i početak novog, punog mogućnosti i izazova. Svi ste vi pokazali nevjerojatnu predanost, trud i strast tijekom ovog programa i zbog toga vam iskreno čestitam. Vaš uspjeh nije samo rezultat vašeg napornog rada, već i podrške vaših obitelji, prijatelja i mentora. Kako krećete na sljedeće putovanje, sjetite se da je tehnologija ne samo alat, već i prilika za stvaranje pozitivnih promjena u svijetu. Iskoristite svoje znanje i vještine da unaprijedite društvo, da pomognete drugima i da ostvarite svoje snove" - poručila je direktorica Mudrinić.

Trokut NEET Akademija, čulo se također na svečanosti,  nastavit će se i dalje podupirati  mlade dajući im alate i podršku za njihovo osposobljavanje i integraciju na tržište rada. Ovaj program dokazao je svoju vrijednost i važnost, a uspjeh polaznika najbolji je pokazatelj kvalitete rada koji se ovdje obavlja.

  Objavljeno: 12.07.2024, 12:59h