Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Trokut ponosno predstavlja svoju drugu NEET AKADEMIJU

Trokut ponosno predstavlja svoju drugu NEET AKADEMIJU

 

 

Ovog studenoga Trokut Šibenik kroz svoju NEET akademiju Javnim pozivom upisuje grupu polaznika za zanimanje FULL-STACK DEVELOPER.  Svi koji zadovolje osnovne uvjete u Trokutu će imati mogućnost  školovati se šest mjeseci uz stručne predavače.

Akademija je namijenjena pripadnicima NEET skupine, odnosno mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja, ali isto tako i onima koji su zaposleni na neprimjerenim poslovima i žele promjenu u karijeri. Edukacija je za sve polaznike besplatna ukoliko ostvare zadane preduvjete za ciljanu skupinu temeljem mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i ostvare prisustvo na programu u postotku većem od 80 posto.

Program usavršavanja za FULL – STACK DEVELOPERA traje šest mjeseci a uključuje teoretsku nastavu i vježbe te stručnu praksu partnerskih tvrtki. Početak edukacije je rezerviran za siječanj 2022., a prijaviti se mogu od danas slanjem svog životopisa u PDF-u na mail adresu edu@trokut.eu te ispunjavanjem upitnika , nakon čega će dobiti poziv iz Trokuta na razgovor.  

- Dragi „digitalci“ i svi vi koji to želite biti, prijavite se i dođite u Trokut gdje ćete kroz praksu imati priliku naučiti kako razviti aplikaciju kroz testiranja, puštanja u produkciju i web, te održavanje iste – poručuju iz Trokuta.

Više informacija o NEET akademiji možete pronaći na internetskoj stranici Trokuta Šibenik.

  Objavljeno: 02.11.2021, 14:16h