Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tvrđava sv. Mihovila proslavila peti rođendan

Tvrđava sv. Mihovila proslavila peti rođendan

 

 

Davor Gobac pamti vremena kada je imao šesnaest, dok će članovi Kluba prijatelja zasigurno zapamtiti proslavu petog rođendana najdražeg kluba!

Velikim sinoćnjim koncertnom na Tvrđavi sv. Mihovila obilježena je i peta godina od otvorenja najljepše jadranske pozornice, koju su u svom stilu s pregršt humora, energično i silovito, protresli Psihomodo Pop.

 

Pred punim tribinama, Gobac i ekipa redali su stare i nove hitove – Kad sam imao 16, Ja volim samo sebe, Donna, Sve će biti u redu – koje je publika glasno pozdravljala i pjevala u glas s bendom. Nasmijana lica, šarenilo i plesni koraci vladali su tribinama tvrđave od prvih taktova Telegram Sam sve do vrhunca večeri – velikog vatrometa uz glazbenu podlogu nezaobilazne Fride.

 

Nakon što su čestitali rođendan ljetnoj pozornici i Klubu prijatelja, Psihomodo Pop prepustili su glazbeni dio snagama Tvrđave kulture. S glavne pozornice zabava se premjestila ispod tribina gdje su glazbenu selekciju za prijatelje puštali DJ Bakula i ravnateljica Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.


Ovim koncertom otvorena je ovoljetna sezona koja na Tvrđavu sv. Mihovila donosi Više od glazbe! Pred nama su tri mjeseca u kojima će pozornica iznad mora, ispod neba ugostiti Michaela Kiwanuku, Jacoba Colliera, Annu Oxu, The Stranglers, Zorana Predina, Božu Vreću, Mateja Meštrovića, Klapu Bonaca, Šibensku narodnu glazbu i mnoge druge.

  Objavljeno: 07.06.2019, 11:24h