Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tvrtka „Šibenik – gradnja“ donira radove i uređuje novi dječji vrtić na Jamnjaku

Tvrtka „Šibenik – gradnja“ donira radove i uređuje novi dječji vrtić na Jamnjaku

 

 

Tvrtka „Šibenik – Gradnja d.o.o.“, koja trenutno gradi novu stambenu zgradu na Jamnjaku, donirat će Gradu Šibeniku radove u vrijednosti 380 000 kuna (bez PDV) za sanaciju objekta djela vojarne na Jamnjaku za potrebe uređenja novog gradskog dječjeg vrtića, o čemu je danas potpisan i ugovor s gradonačelnikom dr. Antom Županovićem.

S tvrtkom „Arhikon d.o.o.“ potpisana su još dva ugovora, jedan u vrijednosti 7000 kuna za usluge koordinatora zaštite na radu i drugi  u iznosu od 7 600 kuna za usluge nadzora gradilišta. Primjer je to uspješne suradnje Gradske uprave i privatnih investitora koji ulažu u komunalnu infrastrukturu grada na zadovoljstvo svih građana čije se potrebe na taj način zadovoljavaju.

Naime, poznato je da je Grad Šibenik zatražio i dobio od Agencije za upravljanjem državnom imovinom (AUDIO) dio prostora bivše vojarne na Jamnjaku za potrebe uređenja dječjeg vrtića. Tvrtka „Šibenik – Gradnja“ obavit će sada radove koji obuhvaćaju sanaciju konstrukcije, dogradnju, krov s pokrovom, postavljanje toplinske fasade i postavljanje vanjskih zatvora. Gradu Šibeniku potom ostaje urediti i opremiti unutrašnji prostor, a Šibenik će dobiti novi gradski vrtić na lokaciji na kojoj živi veliki broj mladih obitelji i male djece. 

  Objavljeno: 15.05.2013, 13:54h