Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Tvrtka Skelin Mont d.o.o. širi postrojenje na Poduzetničkoj zoni Podi

Tvrtka Skelin Mont d.o.o. širi postrojenje na Poduzetničkoj zoni Podi

 

 

Tvrtka za građenje i trgovinu Skelin Mont d.o.o. na Poduzetničkoj zoni „Podi“ izgradit će novi objekt na parceli od 11.360 m2, a kupoprodajni ugovor jutros su u Uredu gradonačelnika potpisali gradonačelnik Željko Burić i direktor tvrtke Ivica Skelin.

 

„Uz turizam, po kojem Šibenik sve više biva prepoznat, iznimno je važan segment razvoja malog i srednjeg poduzetništva te širenje naše Poduzetničke zone Podi. Čestitam g. Ivici Skelinu na jačanju poslovanja te tvrtki želim mnogo uspjeha u radu, a priželjkujemo sve više investitora i proizvodnih pogona na Podima.“, kazao je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Željko Burić.

 

„Gradit ćemo proizvodni pogon za aluminijske konstrukcije, a proizvodnja će se odvijati po najnovijim standardima. Na oko 3500 m2 niknut će novi objekt, a  uz proizvodni segment, obuhvatit će i tzv. showroom, gdje će se moći ispitati kvaliteta materijala. Investicija je vrijedna 17 milijuna kuna, a već se krenulo s postupkom ishodovanja građevinske dozvole.“, rekao je Ivica Skelin, vlasnik tvrtke Skelin Mont d.o.o., tvrtke koja u ovom trenutku zapošljava 92 radnika.

 

Novi pogon koji će biti najmoderniji na ovim prostorima, otvorit će mogućnost zapošljavanja novih 20 -ak radnika, te dodatno širenje tržišta koje  u ovom trenutku obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i druge susjedne zemlje.

 

Kupoprodajna cijena navedene parcele iznosi 56.800,00 eura, a investitor se obvezao u roku od 18 mjeseci od dana sklapanja kupoprodajnog ugovora pribaviti urednu građevinsku dozvolu za gradnju, odnosno potvrdu glavnog projekta sukladno idejnom projektu i dobivenoj lokacijskog dozvoli te započeti s gradnjom.

  Objavljeno: 12.10.2018, 11:36h