Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U auto kampu Solaris policija dijeli letke turistima

U auto kampu Solaris policija dijeli letke  turistima

 

 

Danas, 02. kolovoza od 10 do 12 sati u auto kampu Solaris Policijska uprava šibensko-kninska, s ciljem podizanja razine opće prevencije, dijelit će edukativni letak turistima. Riječ je o akciji koju Policijska uprava šibensko-kninska u suradnji s Turističkom zajednicom Šibensko-kninskom organizira već nekoliko posljednjih godina.

 

Letak sadrži upute za samozaštitno ponašanje turista, kako bi se takvim edukativnim pristupom smanjio broj kaznenih djela imovinskog kriminaliteta, ali i povećala sigurnost turista u vrijeme boravka na našem području.

 

Akcija se odvija s ciljem prevencije u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“, gdje se turistima dijele korisni savjeti za siguran i ugodan godišnji odmor uključujući dijeljenje letaka s osnovnim preventivnim mjerama. Tom prilikom turistima će biti skrenuta pozornost način kako zaštiti svoju imovinu u vrijeme odmora, a posebno da budu oprezniji prilikom ronjenja, glisiranja i kupanja.

 

Podjela letaka, uz usmena upozorenja, na info-punktovima vršit će pored naših i strani policijski službenici. Akcija je prethodno održana u Vodicama, jezerima i Murteru. 

  Objavljeno: 02.08.2013, 09:55h