Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U DV „Smilje“, područni objekt „Mali Mihovil“, podignuta Zelena zastava – simbol Eko vrtića

U DV „Smilje“, područni objekt „Mali Mihovil“, podignuta Zelena zastava – simbol Eko vrtića

 

 

 Po prvi puta u gradskim vrtićima Šibenika jedan dječji vrtić dobio je status Međunarodnog eko vrtića i Zelenu zastavu kao simbol ekološki osviještene odgojno-obrazovne ustanove.        

 

DV Smilje proslavio je dobivanje tog prestižnog statusa u svom područnom objektu „Mali Mihovil“ prigodnim programom održanim u  utorak, 12. lipnja 2018. godine. 

 

Nakon uvodnih pozdravnih riječi domaćina i predstavljanja prestižne nagrade Međunarodnog certifikata Eko- vrtića (International Eco- Schools Award Certificate) djeca su za roditelje i goste pripremila program sa pjesmama i dramatizacijama vezanim uz ekološku tematiku i odgovorno ponašanje prema prirodi. Svečanosti je nazočio zamjenik gradonačelnika Paško Rakić koji je od početka  podržavao ovaj projekt i nastojanja DV „Smilje“ uz pročelnicu Ureda za društvene djelatnosti Grada Šibenika Mirjanu Žurić.

 

   U  četvrtak, 14.06.2018. u 18 h,u područnom vrtiću  "Šibenski tići" (ispod tvrđave Barone) održati će se sličan prigodni program, obogaćen lutkarskom predstavom  dramsko-scenske skupine vrtića. Predstava će biti ekološke tematike, a vezuje su na temu voda i mora  koju su djeca istraživala tijekom pedagoške godine. Djeca će je prikazati pod nazivom  "Kako je dupin Jadran spasio more?"

 

   Ovim događajima Dječji vrtić Smilje proslavit će cjelogodišnji odgojno-obrazovni rad i postignuća djece i njihovih odgojitelja.

 

                                                         

  Objavljeno: 13.06.2018, 12:48h