Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Gradskoj knjižnici održavaju se radionice o ekologiji i financijama

U Gradskoj knjižnici održavaju se radionice o ekologiji i financijama

 

 

Sljedeći tjedan održat će se dvije kreativne i edukativne radionice za djecu i mlade koje će sudionicima omogućiti da kroz zabavu steknu nove vještine i znanja. Riječ je o ekološkoj radionici ukrašavanja staklenih tegli te edukativnoj radionici "Mali chef o' financija".

Ekološka radionica za djecu: ukrašavanje staklenih tegli održat će se u srijedu, 16. kolovoza, u 18 sati održat, a namijenjena je djeci u dobi od 6 do 15 godina. Na radionici će mali umjetnici imati priliku pokazati svoju kreativnost ukrašavajući staklene tegle. Pod vodstvom voditeljice radionice, Nurfide Zenković, djeca će naučiti tehnike ukrašavanja koje će kasnije moći primijeniti i kod kuće, a glavni cilj radionice je podizanje svijesti o važnosti recikliranja i smanjenja otpada.

Edukativna radionica "Mali chef o'financija" održat će se u četvrtak, 17. kolovoza, u 10 sati. Radionicu organizira Udruga Franak u suradnji s Gradskom knjižnicom "Juraj Šižgorić" Šibenik, a namijenjena je djeci u dobi od 5 do 12 godina kako bi stekli temeljna znanja o financijskoj pismenosti na interaktivan i zabavan način.

Kroz ovu edukativnu radionicu djeca će naučiti važnost štednje i kako pametno upravljati novcem, otkriti tajne izračuna kamate na štednju i razumjeti kako ona funkcionira, saznati kako racionalno trošiti novac te koristiti matematiku za izračunavanje popusta.

Prijaviti se možete putem telefona na broj 022/201-280, osobno u Knjižnici ili putem Facebooka.

  Objavljeno: 11.08.2023, 13:24h