Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Gradsku upravu primljeno sedmero polaznika stručnog osposobljavanja

U Gradsku upravu primljeno sedmero polaznika stručnog osposobljavanja

 

 

Gradonačelnik je jutros je u svom uredu, uz prisutnost pročelnika šest gradskih odjela, poželio dobrodošlicu sedmero polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Gradskoj upravi.

Gradonačelnik je polaznicima najavio kako ih u  godini koju će provesti u radu s pročelnicima odjela čeka puno posla. „Ova vladajuća garnitura ima velike planove za razvoj grada te će u tim planovima uvijek biti mjesta za mlade, obrazovane, vrijedne i ambiciozne ljude. Učite kroz rad, dokažite se u ovih godinu dana i shvatite ovo kao svoju priliku.“, kazao je gradonačelnik.

Svaki od polaznika je potpisivanjem ugovora dobio priliku za rad i učenje, te o svakom ponaosob ovisi kako će tu priliku iskoristiti.

S polaznicima stručnog osposobljavanja; Jelenom Protega  (Upravni odjel za gospodarstvo poduzetništvo i razvoj), Stefanom Horvatom (Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnju), Anom Banovac (Upravni odjel za financije), Nikom Kulušićem i Ivanom Ramljakom (Tajništvo Grada), Marinom Bukarica (Upravni odjel za komunalne djelatnosti) i Antoniom Storić (Ured gradonačelnika), potpisani su ugovori o stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

  Objavljeno: 19.12.2013, 09:20h