Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Impol TLM-u puštena u pogon nova proizvodna linija

U Impol TLM-u puštena u pogon nova proizvodna linija

 

 

Na lokaciji proizvodnih prostora tvrtke Impol-TLM d.o.o. danas je otvorena nova linija Salico za proizvodnju proizvoda namijenjenih automobilskoj industriji. Na svečanosti otvorenja uz čelne ljude Impola, nazočili su slovenski ministar za gospodarstvo Zdravko Počivalšek, državni tajnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić,  veleposlanica Republike Slovenije Smiljana Knez, župan Slovenske Bistrice Ivan Žagar, gradonačelnik Željko Burić sa zamjenicima te dožupan Nikola Blažević.


Poslovnu strategiju i planove za budućnost tvrtke okupljenima je predstavio glavni izvršni direktor Impola Andrej Kolmanič koji je na današnjoj svečanosti preuzeo certifikat za sukladnost standardom EN 9100 kao podlogom za razvoj tržišta avio industrije.

 

Impol-TLM d.o.o. trenutno zapošljava 425 radnika. Radovi na novoj liniji Salico završeni su u travnju ove godine, a linija je namijenjena obradi aluminijskih svitkova od 0.5 mm do 6 mm debljine, maksimalne širine 1.600 mm.

 

Nova linija predstavlja proširenje proizvodnog programa Hladne valjaonice te omogućava proizvodnju cijelog spektra novih proizvoda koji su namijenjeni industrijskim kupcima i specijaliziranim tržištima u automobilskoj i avio industriji, a vrijednost projekta iznosi 6,5 milijuna eura.

  Objavljeno: 08.05.2019, 14:28h