Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U osam osnovnih škola kojima je Grad Šibenik osnivač sljedeći tjedan nastava na daljinu

U osam osnovnih škola kojima je Grad Šibenik osnivač sljedeći tjedan nastava na daljinu

 

 

Osam osnovnih škola kojima je osnivač Grad Šibenik zatražilo je suglasnost Grada za održavanjem  online nastave, odnosno nastave po modelu „C“.

U razdoblju od 08. studenog do 12.studenog 2021.g. nastava na daljinu održavat će se u OŠ Fausta Vrančića, OŠ Meterize, OŠ Jurja Šižgorića, OŠ Petra Krešimira IV., OŠ Vrpolje, OŠ Jurja Dalmatinca, OŠ Brodarica  i u OŠ Vidici. Nastavni proces po modelu „A“ odvijat će su u OŠ Tina Ujevića.

Sukladno dokumentu Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2021./2022. kojeg je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja u kolovozu 2021. godine, ravnatelji škola dužni su napraviti procijene rizika te osnivačima predložiti mogućnosti smanjenja rizika i prema epidemiološkim mjerama omogućiti izvođenje odgojno-obrazovnoga rada u ustanovi. Prilikom procjene uzima se  u obzir trenutni broj pozitivno oboljele djece i zaposlenika, broj osoba kojima je određena mjera samoizolacije, te cjelokupnu epidemiološku sliku s obzirom na korištenje javnog prijevoza.
 

  Objavljeno: 05.11.2021, 14:03h