Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U policijskoj upravi šibensko-kninskoj obilježen Dan policije

U policijskoj upravi šibensko-kninskoj obilježen Dan policije

 

 

U povodu svetog Mihovila, zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna,  u policijskoj upravi šibensko-kninskoj održana je danas prigodna svečanost.

Pored brojnih pripadnika Policijske uprave šibensko- kninske, kao i predstavnika javnog života, nazočnima  su se obratili načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić, župan šibensko-kninski Goran Pauk i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

Ivica Kostanić je podsjetio kako policija ima za cilj izgraditi modernu i efikasnu službu i uređen sustav u funkciji građana i društva uopće.  „Radimo stresan i odgovoran posao kojem je glavni cilj zaštita prava i sloboda i borba protiv zla i nepravde i svim svojim kolegama danas želim zahvaliti na profesionalnom i osobnom trudu u obavljanju njihovih radnih zadataka.“, kazao je Kostanić

Gradonačelnik Burić  je čestitao policiji dan sv. Mihovila- njezina zaštitnika, koji je u jedno i zaštitnik Grada Šibenika i šibenske biskupije. „Ovom prigodom želim zahvaliti policiji, pogotovo pripadnicima šibensko-kninske policijske uprave, koji nose veliku zaslugu u činjenici da je Šibenik na ljestvici sigurnih gradova vrlo visoko rangiran. Trenutak je danas da se posebno prisjetimo pripadnika policije koji su dali živote za hrvatsku slobodu koju mi danas baštinimo.“, kazao je gradonačelnik.

Čestitkama se, prigodnim obraćanjem, pridružio i šibensko-kninski župan Goran Pauk.

  Objavljeno: 25.09.2013, 14:18h