Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U posljednjih mjesec dana postavljene nadstrešnice na autobusnim čekaonicama, popravljeno nekoliko putova i nastalih oštećenja

U posljednjih mjesec dana postavljene nadstrešnice na autobusnim čekaonicama, popravljeno nekoliko putova i nastalih oštećenja

 

 

Grad Šibenik na svom je području u posljednjih mjesec dana pristupio nizu zahvata i radova na popravcima oštećenja i putova.

„Riječ je o manjim komunalnim radovima koje kontinuirano provodimo u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima. Naizgled su to minorni zahvati, no u konačnici, oni znače mnogo u svakodnevnom funkcioniranju naših sugrađana.“. kazao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

U Vrsnom je tako uređen makadamski put, kao i u Donjem polju, dok su u Vrpolju i Brodarici napravljena autobusna ugibališta i na njih postavljene autobusne čekaonice.  Na Brodarici su Hrvatske ceste uredile ugibalište, a Grad je postavio nadstrešnicu na autobusnoj čekaonici, dok je u Vrpolju Grad Šibenik uredio i ugibalište i postavio nadstrešnicu. Naime, na postojećem ugibalištu saliven je plato, na kojem je također postavljena nadstrešnica. Što se tiče autobusnih ugibališta, ono je napravljeno i u Dubravi.

U Jadrtovcu su počeli su radovi na šetnici. Riječ je o šetnici u dužini 140 metara s autobusnim ugibalištem, čija je vrijednost radova 100 tisuća kuna. Izvođač je Krka inženjering.

Popravci na makadamskim putovima izvršeni su u Razorima i cesti Put Vida.

U Razorima je riječ je o popravku 600 metara jednog ogranka bijelog puta, kao i popravcima oštećenja u dužini od 1000 metara nastalih na glavnom putu. Vrijednost radova procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna. 

Na cesti Put Vida tamponirano je i izravnano 500 metara prometnice. Radove su financirali sami mještani, dok je Grad sufinancirao zahvat sa 10 tisuća kuna. Izvođač radova je tvrtka Filips.

  Objavljeno: 03.11.2014, 12:35h