Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku održan prijam dobrodošlice za Vatrenog Duju Ćaletu Cara

U Šibeniku održan prijam dobrodošlice za Vatrenog Duju Ćaletu Cara

 

 

U Gradskoj vijećnici Grada Šibenika večeras je upriličen prijam hrvatskog nogometnog reprezentativca i viceprvaka svijeta Duje Ćalete-Cara. Uz Šibenčane koji su se okupili pozdraviti Ćaletu-Cara i članove Dujine obitelji, službene čestitke uputili su mu gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk te nekadašnji Dujin trener iz HNK Šibenik Mile Petković kao i mnogi drugi sportski djelatnici.

 

„Čestitam Duji i cijeloj Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na nemjerljivom sportskom uspjehu kojeg su ostvarili u Rusiji. Hvala vam i na emocijama koje ste probudili u nama, hvala vam što ste Hrvatsku pronijeli u svijet. Duje je pokazao da se samo radom, trudom i ambicijama može postići uspjeh što je sjajan poticaj svoj djeci i budućim nogometnim nadama koji u ovim trenucima stasaju na travnjacima diljem naše zemlje. Duje, moj naklon do poda.“, kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić.

 

Svoje čestitke Duji Ćaleti-Caru uputili su i Goran Pauk, šibensko-kninski župan koji je i sam bio profesionalni nogometaš u HNK Šibenik te Mile Petković koji je trenirao Duju u počecima njegove seniorske karijere.

 

U konačnici se okupljenima obratio i Duje Ćaleta-Car zahvalivši svima na dolasku i podršci, a posebice svom treneru Mili Petkoviću koji mu je puno pomogao na početku karijere.

 

„Puno hvala i svim ljudima u HNK Šibenik koji su mi omogućili da se nogometno razvijam od malih nogu. Sa sedam godina sam došao u Šibenik, presretan sam što sam dio ovog kluba i što sam vas sve mogao barem malo razveseliti.“, istaknuo je viceprvak svijeta Duje Ćaleta Car.

 

 

Fešta dobrodošlice za hrvatskog nogometnog reprezentativca nastavlja se večeras u Dujinim rodnim Bilicama na igralištu Stubalj i nesumnjivo će trajati do dugo u noć.

  Objavljeno: 20.07.2018, 19:34h