Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku održana ISGE edukacijska radionica

 U Šibeniku održana ISGE edukacijska radionica

 

 

U prostorijama O.Š. Jurja Šižgorića održana je u petak edukacijska radionica za primjenu Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE).

Radionici su prisustvovali predstavnici deset obrazovnih i športskih objekata koji će redovito pratiti potrošnju energenata i vode u objektima u vlasništvu Grada Šibenika. Na radionici je Lana Hudetz, regionalni energetski administrator ISGE - UNDP Hrvatska, upoznala prisutne s trenutnom situacijom i važnosti provedbe stalnog mjerenja potrošnje svih energenata i vode, kao i točnosti unosa podataka u sustav.

U interakcijskom tehničkom dijelu radionice svi sudionici educirani su za unos računa i tjednih očitanja potrošnje svih energenata i vode u ISGE sustav. Provođenjem ovog projekta uredit će se podaci o objektima, nadopuniti računi i uvesti praksa tjednog očitanja i praćenja potrošnje. Tako će se osigurati uvjeti za analizu godišnje potrošnje energije na razini gradskih objekata kao i uvjeti za redovita, periodična izvještavanja prema nadležnom Ministarstvu i Fondu, sve u skladu provedbe Zakona o učinkovitom korištenju energijom u neposrednoj potrošnji.

  Objavljeno: 15.04.2013, 13:16h