Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku otvoren Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola

U Šibeniku otvoren Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola

 

 

Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola Republike Hrvatske u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje danas je otvoren u Kongresnom centru u Solarisu. Krovna tema ovogodišnjeg stručnog usavršavanja za ravnatelje osnovnoškolskih ustanova je „Ravnatelji i promjene u školstvu“.

 

Na stručnom skupu okupilo se 750 ravnatelja iz cijele zemlje, a okupljene je uvodno pozdravio zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

„Odgojno- obrazovni sustav je jedan od najvažnijih dijelova  društva, a oba segmenta su podjednako važna – i odgoj i obrazovanje. Mi trebamo stručne ljude, ali i ljude koji ne zaboravljaju što su moralne vrijednosti. Usudio bih se reći da nikad nije bilo teže voditi odgojno-obrazovne institucije, velika su očekivanja i pojedinaca, ali i cijelog društva. Hvala vam na tome što preuzimate odgovornost za našu djecu i u svojim ustanovama im nastojite prenijeti stečena znanja.“, kazao je zamjenik gradonačelnika.

 

Prigodnim riječima nazočnima se obratio i župan Goran Pauk te v.d. ravnatelja Agencije za odgoj i obrazovanje Mario Rogač.

 

 

U programu svečanog otvorenja nastupili su učenici OŠ Primošten te zbor Osnovne glazbene škole „Krsto Odak“ iz Drniša. 

  Objavljeno: 11.03.2019, 11:33h