Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku otvoreno 20. državno natjecanje učenika instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera

U Šibeniku otvoreno 20. državno natjecanje učenika instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera

 

 

U Industrijsko-obrtničkoj školi u Šibeniku danas je svečano otvoreno 20. državno natjecanje učenika instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera. Otvorenju je nazočio zamjenik gradonačelnika Paško Rakić koji je čestitao šibenskoj školi na domaćinstvu te učenicima poželio mnogo uspjeha i ugodan boravak u Šibeniku.


Prisutne je u ime domaćina pozdravio ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Zoran Živković, zamjenik župana Šibensko-kninske županije Nikola Blažević, a natjecanje je otvorenim proglasio Mijo Matošević, predsjednik Državnog povjerenstva.

 

Na Državnom natjecanju sudjeluje 16 strukovnih škola iz cijele Hrvatske te škola gost iz Žepča u BiH. Tijekom natjecanja svoje proizvode iz ovih struka predstavit će i niz tvrtki koje su ujedno i pokrovitelji Državnog natjecanja.

 


Industrijsko-obrtnička škola Šibenik već 19 godina sa svojim učenicima aktivno sudjeluje u natjecanjima instalatera grijanja i klimatizacije i vodoinstalatera. Škola je niz godina organizator međužupanijskih, ali i državnih natjecanja kao dobar domaćin. Uz prezentaciju znanja i vještina učenika, natjecanja su prigoda za upoznavanje i druženje učenika, nastavnika, mentora, ali i stjecanje novih informacija kroz donacije i prezentacije velikog broja tvrtki, proizvođača i distributera materijala, alata i uređaja vezanih za ovo specifično strukovno područje. 

  Objavljeno: 16.04.2018, 11:27h