Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku se održava 6. Nacionalna konferencija savjeta mladih.

U Šibeniku se održava 6. Nacionalna konferencija savjeta mladih.

 

 

U organizaciji Udruge gradova u RH i Grada Šibenika, od 30. rujna do 2. listopada 2022. godine, u Šibeniku će se održati 6. Nacionalna konferencija savjeta mladih.

U tri dana trajanja konferencije, koja će se održavati u Kući umjetnosti Arsen i Centru za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, stručnjaci iz područja rada s mladima zajedničkim će radom, na temelju primjera dobre prakse, iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji mogu biti korisni za njihov svakodnevni rad.

U ime Grada Šibenika kao domaćina prisutne će pozdraviti zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, a sudionicima će se obratiti i Željka Josić, državna tajnica u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade.

Program konferencije predstavit će Mario Žuliček, savjetnik u Udruzi gradova, a primjere dobre prakse će predstaviti, Marko Kovačić, znanstvenik u Institutu za društvena istraživanja u Zagrebu.

Nacionalna konferencija savjeta mladih središnji je godišnji susret namijenjen savjetima mladih u Hrvatskoj. Za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih.

Program konferencije možete provjeriti na ovoj poveznici.

  Objavljeno: 30.09.2022, 09:47h