Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku se snima spot za pjesmu Najljepša mama

U Šibeniku se snima spot za pjesmu Najljepša mama

 

 

U Šibeniku se ovog tjedna snima glazbeni spot za pjesmu izbora „Najljepša mama Hrvatske“. Promidžbeni materijal izbora ljepote i simpatičnosti namijenjenog mamama u dobi od 25 do 53 godine inspiriran je svim majkama i samim izborom za Najljepšu mamu Hrvatske, vlasnice licence Maje Gnjidić Verdecchia.

 

Stihove je napisao Šibenčanin Siniša Kostelac, glazbu i aranžman Hrvoje Herček, produkciju i aranžman Toni Eterović. Pjesmu je svojim vrhunskim glasom otpjevao Bojan Jambrošić, a spot snima i režira mladi i uspješni Dario Lepoglavec. U spotu se promovira grad Šibenik, kao povijesni i turistički biser Jadrana, uloga majke u društvu, izbor za Najljepšu mamu, a time i kandidatkinje iz cijele Hrvatske. Pjesma je već prošle godine bila predstavljena u finalu izbora u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku, a ove godine će se pretpremijerno prikazati na regionalnom izboru u Termama Tuhelj te u finalu natjecanja 1. rujna 2018. godine u Šibeniku.

 

Ovogodišnji izbor za najljepšu mamu Hrvatske održava se treću godinu za redom, a natjecanja će se održati u tri regije u Hrvatskoj. Šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog izbora odlaze u finale koje će se održati  1. rujna u Šibeniku. Važno je istaknuti kako ovo nije samo natjecanje ljepote i simpatičnosti nego se usmjerava pozornost na ulogu majke u društvu koja je stup i oslonac obitelji i najveća podrška u svakom smislu.

 

 

  Objavljeno: 29.05.2018, 08:34h