Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku se večeras otvara jedinstvena pozornica u pećini u bivšoj vojarni Bribirskih knezova

U Šibeniku se večeras otvara jedinstvena pozornica u pećini u bivšoj vojarni Bribirskih knezova

 

 

U bivšoj vojarni Bribirskih knezova u amfiteatru pred prirodnom pećinom večeras se u Šibeniku otvara nova ljetna pozornica uz nastup talijanskog DJ-a Toto Chiavetta. U organizaciji udruge RatCat do kraja rujna na navedenoj lokaciji bit će održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta.

 

Tim povodom danas je u bivšoj vojarni održana konferencija za medije na kojoj su, uz organizatore, nazočili gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk i direktorica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Željana Šikić.

 

„Bogati potencijal grada Šibenika je njegov prostor, a trenutno se nalazimo na jedinstvenoj i atraktivnoj lokaciji koja je godinama bila zaboravljena. Ovim događanjima i aktivnošću mladih ljudi koji stoje iza udruge RatCat još jednom se dokazuje kako grad Šibenik ima svoju kulturnu i urbanu scenu koja živi punih 12 mjeseci u godini.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Župan Goran istaknuo je kako će ovaj jedinstveni prostor svakako privući brojne posjetitelje koji će imati priliku uživati u bogatom glazbenom programu, dok je direktorica županijskog TZ-a Željana Šikić poželjela uspjeh u budućem radu udruzi RatCat.

 

Za party otvorenja nove šibenske ljetne pozornice organizatori, Andrija Bakula i Lovre Kanjer iz RatCat-a najavljuju čaroliju zvuka i svjetla za što će se pobrinuti Mediteran Produkcija, a osim headlinera Tota Chiavette u 'pećini' će nastupiti i ponajbolji šibenski DJ-i Lawrence Klein, Bake Junior i Tomislav Rupić.

 

 

Program počinje od 22 sata, a lokacija se nalazi na ulazu u bivšu vojarnu Bribirski knezovi, na cesti između Šibenika i hotelskog naselja Solaris.

  Objavljeno: 06.07.2018, 13:14h