Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Šibeniku svečano otvoren međunarodni gastronomski kongres „Chef's Stage“

U Šibeniku svečano otvoren međunarodni gastronomski kongres „Chef's Stage“

 

 

Na tvrđavi sv. Mihovila danas je svečano otvoren međunarodni kongres gastronomije i ugostiteljstva Chef's Stage. U organizaciji restorana Pelegrini i njegova vlasnika Rudija Štefana, a uz potporu Grada Šibenika, dvodnevni kongres okuplja regionalne lidere u gastronomiji i ugostiteljstvu koji će u prijateljskoj atmosferi potaknuti zajedničku kreativnost, istraživanje i razmjenu znanja i iskustava.

 

Svečanosti otvorenja nazočili su gradonačelnik Željko Burić te zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

Misija organizatora je povezati sudionike gastronomske i ugostiteljske scene i kreirati platformu koja povezuje regionalne lidere te potaknuti razmjenu iskustava i znanja te podržati održivi razvoj ugostiteljstva i turizma definiranjem lokalnog gastronomskog nasljeđa. Upravo zbog toga puno je truda uloženo u dovođenje vrhunskih internacionalnih chefova te svjetskih opinion makera i novinara koji pišu o gastronomiji.

 

 

Chef’s Stage, dosad najznačajniji gastronomski kongres u Hrvatskoj, održava se na nekoliko atraktivnih lokacija u Šibeniku. Kongres će se odvijati na tvrđavi sv. Mihovila i tvrđavi Barone, u novom Konvencijskom centru Šibenik, hotelima Amadria Park Solaris, prostoru Nacionalnog parka Krka, u restoranu Pelegrini, te na više atraktivnih lokacija u okolici.

  Objavljeno: 19.03.2018, 12:40h