Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U šibenskom kazalištu gostuju "Potpuni stranci"

U šibenskom kazalištu gostuju "Potpuni stranci"

 

 

Iz Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku stiže najava gostovanje kazališta Luda kuća sa svojom komičnom dramom Potpuni stranci. Predstava koja će se odigrati na daskama šibenskog kazališta u ponedjeljak, 18. listopada s početkom u 20 sati je nastala prema najgledanijem talijanskom filmu 2016. godine Perfetti sconosciuti redatelja Paola Genovesea, a film je to koji je 2019. ušao i u Guinessovu knjigu rekorda kao ostvarenje s najvećim brojem remakeova u povijesti kinematografije, njih čak 18. Kompletnu režiju i adaptaciju potpisuje Rene Bitorajac, a vrhunsku glumačku postavu čine: Judita Franković Brdar, Ivan Đuričić, René Bitorajac, Petra Dugandžić, Katarina Baban, Dean Krivačić i Mladen Kovačić.

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od para kako bi uz jelo, piće i druženje popratili rijetku pomrčinu mjeseca. U toku večeri odluče igrati neobičnu igru, staviti mobitele na stol, sve svoje pozive stavljati na zvučnik, a poruke i e-mailove čitati naglas te ih tako podijeliti s ostalima. Je li to bila pametna ideja? Samo ćemo vam reći, draga publiko, ne pokušavajte ovo u svojim domovima. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna, a svako prepoznavanje sebe u sličnim situacijama je neizbježno.

 

Ulaznice su dostupne internetskim putem te na blagajni kazališta od 11. listopada od 10 do 12 sati te jedan sat prije početka predstave.

 

 

  Objavljeno: 08.10.2021, 12:41h