Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U šibenskom kazalištu predstavljen edukativno-preventivni program „Dan kao san“

U šibenskom kazalištu predstavljen edukativno-preventivni program „Dan kao san“

 

 

Izvedbom predstave „Prevareni“ danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku predstavljen edukativno – preventivni program  Policijske uprave šibensko-kninske „Dan kao san“.

 

Cilj ovog programa je probuditi svijest građana o životnim problemima i rizicima s kojima se svakodnevno susrećemo, posebice o važnosti samozaštite kako ne bi postali metama prevaranata, a samim time i žrtvama kaznenih dijela. Program je namijenjen senzibilizaciji cjelokupne javnosti, a posebice vulnerabilnim skupinama kao što su osobe starije životne dobi te osobe s invaliditetom.

 

Okupljenima su se pozdravnim riječima obratili načelnik Policijske uprave šibensko - kninske Ivica Kostanić , zamjenik župana Nikola Blažević i zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

„Osobe treće životne dobi najranjivija su društvena skupina podložna prevarama beskrupuloznih ljudi sklonih prevarama da bi došli do svog materijalnog cilja. Vjerujem da će cijela ova kampanja koju provodi Policijska uprava iskorijeniti takve aktivnosti.“,  kazao je ovom prilikom zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.


Program „Dan kao san“  održan je uz potporu i suradnju Grada Šibenika, Ravnateljstva policije, Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, Vijeća za prevenciju Grada Šibenika te Gradskog društva Crvenog križa u Šibeniku.

 

 

  Objavljeno: 18.04.2019, 12:45h