Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Solarisu otvoren državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola

U Solarisu otvoren  državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola

 

 

Državni stručni skup za ravnatelje osnovnih škola Republike Hrvatske započeo je danas u hotelskom naselju „Solaris“.

Sudionike konferencije na svečanosti otvorenja pozdravio je zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti Paško Rakić te im poželio uspješan rad.

 

„Obrazovanje, kao i čitav sustav  u koje živimo, podložno je izmjenama. Nije lako biti djelatnik vašeg sektora; očekivanja su velika, i same djece, a u konačnici i nas roditelja. S djecom radite ono što najbolje znate- podučavate ih, ali i ono još važnije- prenosite im ljubav za pojedino obrazovno područje, dajete im sebe. To su odlike dobrih učitelja i vas ravnatelja koji upravljate svojim ustanovama. Stoga vam čestitam na ustrajnosti koju pokazujete i želim vam uspješnu radnu atmosferu.“, poručio je Rakić.

 

Također, na početku skupa nazočnima su se obratili, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković, pomoćnik ministrice  znanosti i obrazovanje Momir Kari te zamjenik župana šibensko-kninske županije Nikola Blažević.

 

Tema stručnog skupa je profesionalno komuniciranje koje je  među svim dionicima u sustavu odgoja i obrazovanja jamstvo  za uspješan i djelotvoran rad te unapređenje rada školskih ustanova. Na skupu će biti riječi i o eksperimentalnoj provedbi cjelovite kurikularne reforme te u skladu s tim i upravljanjem u školama.

Državni stručni skup koji se održava od 12. do 14. ožujka 2018. organizira Agencija za odgoj i obrazovanje u partnerstvu s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

 

 

 

  Objavljeno: 12.03.2018, 12:22h