Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U subotu eko akcija čišćenja Hangara i Karneval Craft piva

U subotu eko akcija čišćenja Hangara i Karneval Craft piva

 

 

Ronilački klub Dolac u subotu, 20. lipnja 2020. godine organizira ekološku akciju čišćenja Hangara na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova te poziva sve Šibenčane i prijatelje Šibenika da se pridruže članovima Kluba.

- Uz lagani glazbeni ritam, zajedničkim snagama ćemo ukloniti otpad s prostora i oko samog Hangara kako bi ovo ljeto najpoželjniji plesni prostor zablistao u punom sjaju. Također ćemo održati radionicu i najaviti naše buduće eko - akcije, te vam približiti naš novi projekt u kojega smo uključeni s partnerskim udrugama koje će se tom prilikom i predstaviti. Nakon zalaska sunca uslijedit će Karneval Craft piva  COCs'20 - Carnival Of Crafts 2020. . U suradnji s lokalnom „Pivovarom 022“ priredit ćemo vam glazbenu poslasticu, vrhunski line-up kojeg smo dugo čekali.  Gostujuća DJ-ica Maja Joma uz lokalne snage Antu Banića, Zorro-a i Edy C-a će užariti plesni podij, a uz Craft priču započet ćemo i službeno predstavljanje prvog Craft Party piva na ovim prostorima, namijenjenog istinskim Raverima koji su uvijek spremni na izazove i isprobavanje nečeg novog i dosad neiskušanog – poručili su iz RK Dolac obećavši dobro raspoloženje i ples do zore. 

Ujedno su na događaj pozvali i sve ljubitelje i vlasnike „dvaju kotača koji život znače“ uz slobodan ulaz i besplatno parkiranje.

  Objavljeno: 16.06.2020, 09:27h