Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U subotu „Pop up book store“ u sklopu C-Change festivala

U subotu „Pop up book store“ u sklopu C-Change festivala

 

 

„Pop up book store“ je događanje u sklopu C – Change festivala koje organiziraju Grad Šibenik, Udruga Fotopoetika i  Gradska knjižnica Juraj Šižgorić, u subotu, 10. listopada  2020. godine u vremenu od 10:30 do 12:30 sati u Perivoju Roberta Visianija i Knjižnici. Planiran je sajam knjiga na kojem će se razmjenjivati, prodavati i besplatno dijeliti knjige (reduce).

Planirane su i fotografska izložba s motivima bookmobila (pokretne knjižnice), malim knjižnicama na otvorenom (little free library) koje možemo pronaći diljem županije, kao i  likovna izložba Odjela za vizualnu kulturu Knjižnice.

Također, za posjetitelje je predviđena i projekcija video uradaka DIY projekata, o tome kako se stvarao bookmobil ili mala knjižnica na otvorenom te koji su to već ranije korišteni materijali ponovno upotrijebljeni.

Svaki segment daje svoj doprinos ostvarenju 3R – recycle, reduce, reuse čime se ostvaruje cilj C Change projekta – podizanje svijesti o onečišćenju i klimatskim promjenama kroz rad u kulturi.

  Objavljeno: 08.10.2020, 13:42h