Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U svibnju Šibenčane očekuje kreativni mali sajam ili Sajmich

U svibnju Šibenčane očekuje kreativni mali sajam ili Sajmich

 

 

Sajmich – sajam rukotvorina u Šibeniku održat će se u subotu, 19. svibnja u jutarnjim satima. Riječ je o projektu kojeg su pokrenuli članovi Š.U.M.-a s ciljem da kreativcima s područja Šibenika i okolice ponudi mjesto na kojem će pokazati svoje rukotvorine, izmijeniti iskustva i istovremeno zaraditi. O lokaciji se još uvijek pregovara, no bit će zanimljivo vidjeti sve te kreativce na istom mjestu.

 Sudjelovanje na sajmu rukotvorina je besplatno, a svi koji žele izlagati i okušati svoju prodajnu sreću van okvira društvene mreže Facebook, mogu se javiti na E-mail malisajmich@gmail.com gdje će dobiti sve potrebne podatke o daljnjem sudjelovanju. Sve što trebaju učiniti je navesti u prijavi svoje osobne podatke (ime i prezime, te dob) i priložiti nekoliko fotografija svojih radova koje bi htjeli izlagati na sajmu. Prijave traju do kraja mjeseca, točnije do 25. travnja.

Isto tako, uvjet je da izlagači nemaju registrirani obrt velikih razmjera, te da je u prvom redu riječ o kreativnom, više korisnom hobiju i usputnoj zaradi.

Sajmich će dati priliku neafirmiranim kreativcima da pronađu svoj put do kupca mimo internetskih okvira, van društvenih mreža, u stvarnom svijetu./www.sibenik.in/ 

  Objavljeno: 13.04.2012, 00:00h