Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U TC Dalmare otvoren Sajam poslova

U TC Dalmare otvoren Sajam poslova

 

 

Jutros je  u trgovačkom centru Dalmare otvoren peti po redu Sajam poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije, koji se, osim u Šibeniku, organizira u još 21 hrvatskom gradu.

Poslodavce ali i nezaposlene koji su došli po informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja pozdravili u Luka Petrina pročelnik Područnog ureda HZZ-a Šibenik, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Petar Baranović i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Zoran Smolić.

Dogradonačelnik Baranović je pozdravio ovaj projekt i naglasio kako je Grad Šibenika dosad, a to će činiti i ubuduće, podržao ovakav vid izravnog povezivanja poslodavaca i nezaposlenih kojih je nažalost velik broj.

Nezaposleni će u Dalmareu imati šansu, pored uspostave izravnog kontakta s poslodavcem, i dobiti informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te saznati koja su znanja i vještine najtraženija na tržištu rada. U okviru Sajma poslova u Šibeniku  održat će se tribina o mogućnostima zapošljavanja teže zapošljivih kategorija stanovništva na kojoj će govoriti Aleksandra Janjić iz Organizacije za građansku inicijativu iz Drniša, te tribina o mogućnosti prijavljivanja na europske projekte iz IPA i ESF fondova koju organizira Ministarstvo rada i mirovinskog sustava. Prezentaciju o mjerama aktivne politike zapošljavanja HZZ-a održat će Branka Živković sa šibenskog Zavoda za zapošljavanje.

Bit će organiziran i besplatni prijevoz za posjetitelje iz cijele županije do trgovačkog centra Dalmare.

  Objavljeno: 06.03.2012, 00:00h