Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U tijeku prijave za izbor "Najljepša mama Hrvatske"

U tijeku prijave za izbor "Najljepša mama Hrvatske"

 

 

Objavljen je kalendar izbora za Najljepšu mamu Hrvatske koji je održan u lipnju ove godine u Šibeniku. Tom prestižnom titulom okitila se Iris Rusan iz Luča u kategoriji od 23-39 godina te je titula Najljepša mama Hrvatske u kategoriji Dijamant otišla  Višnji Filipčić Čabrajec iz Zagreba.

 

U tijeku su i prijave za regionalni izbor Najljepše mame Hrvatske koji će se održati u Zagrebu, Varaždinu te finale u svibnju u Šibeniku.

Sve mame koje se žele prijaviti mogu to učiniti preko e-mail adrese: n.mama.hrvatske@gmail.com

- Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Svaka majka koja je sudjelovala na ovom izboru na svoj je način posebna. Upravo je to bio jedan od ciljeva: da se pokaže slojevitost, fizička, ali i unutrašnja ljepota žene koja je već ušla u majčinstvo. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima već je ona uspješna žena i u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se posvetile majčinstvu. Zbog tog razloga odlučila se dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem su upravo one u središtu pozornosti.- poručuju organizatori.

Fotografije kalendara potpisuju Željko Krnčević i Milan Balaban.

  Objavljeno: 13.12.2019, 09:11h