Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U utorak privremena regulacija prometa radi utrke CRO Race

U utorak privremena regulacija prometa radi utrke CRO Race

 

 

Od  26. rujna do 1. listopada 2023. godine održava se osma po redu međunarodna biciklistička utrka CRO Race s ciljem promocije Hrvatske kao turističke destinacije.

Prva etapa utrke, koja prolazi šibenskim područjem, na rasporedu je u utorak, 26. rujna 2023.. sa startom u Primoštenu i ciljem u Sinju.

Trka starta u Primoštenu u 12.36 sati, a biciklisti bi u Grebaštici trebali biti oko 12.50, a u Šibeniku oko 13.15 sati. U Šibeniku će biciklistička karavana proći kroz Bioce, potom ulicama Stjepana Radića i Kralja Zvonimira prema Jadranskoj magistrali, a nakon toga niz 4 trake put Boraje i naposljetku Sinja.

CRO Race ima ukupno šest etapa, a riječ je o jedinstvenoj prilici za predstavljanje prirodnih i kulturnih ljepota naše zemlje, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske.

Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta, što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

 

 

  Objavljeno: 22.09.2023, 09:52h