Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U Županiji potpisan Sporazum o suradnji na Projektu razvoja širokopojasne infrastrukture

U Županiji potpisan Sporazum o suradnji na Projektu razvoja širokopojasne infrastrukture

 

 

U prostorima Šibensko- kninske županije danas je potpisan Sporazum o suradnji na Projektu razvoja širokopojasne infrastrukture bespovratnim sredstvima Europske unije.

Za Grad Šibenik Sporazum je potpisao zamjenik gradonačelnika  Danijel Mileta,  a potpisnici Sporazuma su čelnici gradova , odnosno općina s područja cijele Šibensko- kninske županije.

 Sporazum utvrđuje  da za osiguranje potpore za razvoj širokopojasnog pristupa jedinice lokalne samouprave potpisnici mogu aplicirati na bespovratna sredstva unutar EU fondova koja su u RH dodijeljena unutar Operativnog programa „ Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.“ te imaju zajednički interes surađivati u razvoju širokopojasnog pristupa, čime se povećava i vjerojatnost uspješne aplikacije.

 

Nositelj projekta je Šibensko- kninska županija, a u sklopu provedbe pristupit će se i izradi Studije izvodljivosti projekta, nacrta Planova razvoja širokopojasne infrastrukture, javna rasprava , potom i izrada konačnih verzija Planova razvoja širokopojasne infrastrukture.

  Objavljeno: 27.12.2017, 13:57h