Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Udruga "Mladi u Europskoj uniji" informirala Šibenčane o volonterizmu i civilnom društvu

Udruga "Mladi u Europskoj uniji" informirala Šibenčane o volonterizmu i civilnom društvu

 

 

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ danas je ispred zgrade HNK u Šibeniku organizirala info štand u sklopu projekta  „Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu“.

 

Projekt „Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu“ Udruga mladih „Mladi u EU“ provodi u suradnji s Udrugom „Zora“ iz Čakovca, čiji su članovi u studijskom posjetu Šibeniku.

 

Podjelom letaka i interaktivnim druženjem s građanima, članovi udruge su prezentirali blagodati bavljenja volonterstvom i upoznali građane s načinom funkcioniranja civilnog društva.

 

Članove ove vrlo aktivne udruge pozdravio je danas gradonačelnik Željko Burić poželjevši im mnogo uspjeha u njihovom daljnjem radu.

 

Ciljevi projekta „Aktivno (su)djelovanje mladih za bolju lokalnu zajednicu“ su: jačanje kapaciteta, vidljivosti i utjecaja udruga/inicijativa mladih i za mlade u lokalnoj zajednici;  umrežavanje udruga i inicijativa mladih s područja Međimurske i Šibensko – kninske županije; omogućavanje kvalitetnih programa za uključivanje mladih u različite dijelove društvenog života i rješavanje pojedinih društvenih problema; unaprjeđenje aktivnosti sudjelovanja mladih na različitim društvenim poljima od koristi za lokalnu zajednicu.

  Objavljeno: 24.03.2017, 14:02h