Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Udruga „Sveti Antun“ od danas u novim prostorijama u Plavom neboderu

Udruga „Sveti Antun“ od danas u novim prostorijama u Plavom neboderu

 

 

 

Udruga žena „Sveti Antun“ danas je i službeno uselila u novouređeni prostor u Plavom neboderu i prepustila ga na korištenje mališanima oboljelima od karcinoma o kojima brine.

Prostor bivše gradske knjižnice Udruzi je dodijelio na korištenje Grad Šibenik, a u obnovi su pomogla brojna šibenska poduzeća i sami građani dobrovoljnim prilozima i odazivom na humanitarne akcije.

U novouređenim prostorijama okupili su se brojni prijatelji Udruge, mališani koji su uživali u novim didaktičkim igračkama kojima su prostorije opremljene i njihovi roditelji kojima će ovakav jedan prostor znatno olakšati borbu protiv opakih bolesti s kojima se nose njihovi najmlađi. Ovom prigodom članice Udruge na čelu s predsjednicom Anom Čirjak uručile su zahvalnice svima koji su nesebično pomogli da Udruga useli u nove prostorije i prikladno ih uredi.

U suradnji sa šibenskim Centrom za socijalnu skrb djeci će u njihovom novom prostoru pomagati psiholozi, defektolozi i logopedi. 

Prošli tjedan, posredstvom Grada Šibenika, NCP – a i Crvenog križa, Udruzi „ Sveti Antun“ kapetan jahte „Reverie“ Tomi Holer donirao je televizor, računalo i pisač.

  Objavljeno: 04.03.2013, 13:53h