Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Udruženje obrtnika Garešnice tradicionalno na MOGSu

Udruženje obrtnika Garešnice tradicionalno na MOGSu

 

 

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić sastao se s gradonačelnikom Garešnice Velimirom Žuncem koji je jučer obišao štand Udruženja obrtnika Garešnice na Međunarodnom sajmu obrtništva i gospodarstva što se, od 29.11.-1.12., održava na prostoru TEF-a u Šibeniku.

Gradonačelnik je zahvalio gostima iz Garešnice i kolegi Žuncu na podršci šibenskom sajmu, te kazao:"Posebno se zahvaljujem obrtnicima koji, u ovim teškim vremenima za gospodarstvo u cjelini, rade, zapošljavaju  i bore se s poznatim problemima. Grad Šibenik podržava sve aktivnosti Udruženja obrtnika Šibenik, te zajedno s njima dogovara mjere kojima želi pomoći kako bi im se olakšalo poslovanje."

Obrtnici Garešnice i Šibenika surađuju već dugi niz godina, što je potvrđeno i Poveljom o prijateljstvu koju su potpisali prije 2,5 godine.

Šibensko Udruženje obrnika tradicionalno gostuje na gastro sajmu u Garešnici, dok im oni uzvraćaju sudjelovanjem na MOGSu.

Drugog dana sajma Udruženje obrtnika Grada Garešnice pripremalo je i počastilo izlagače i posjetitelje MOGSa besplatnim mesnim obrocima ali i domaćim kolačima.

  Objavljeno: 01.12.2013, 16:34h