Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Ured Europskog parlamenta predstavio kampanju „Ovaj put glasam“

Ured Europskog parlamenta predstavio kampanju „Ovaj put glasam“

 

 

U sklopu predstavljanja institucionalne kampanje Europskog parlamenta „Ovaj put glasam“, grad Šibenik posjetili su danas predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj te se sastali s gradonačelnikom Željko Burićem i suradnicima.

 

„Ovaj put glasam“ je nestranačka kampanja koja za cilj ima motivirati što veći broj građanki i građana da izađu na europske zbore 26. svibnja ove godine, a u kojoj se već registriralo preko 25.000 građana Hrvatske.

 

Tijekom sastanka održanog u prostorijama Urbanog centra u Šibeniku, a na kojem su sudjelovali predstavnici Europe Direct Centra Šibenik, Savjeta mladih Grada Šibenika i Udruge Mladi u EU,  razgovaralo se o važnosti građanske participacije u demokratskim procesima i važnosti europske perspektive u Šibeniku, u smislu povlačenja sredstava europskih fondova i prilika za mlade.

 

Također su dogovorene predstojeće aktivnosti koje će provesti EDIC Šibenik u suradnji s Uredom Europskog parlamenta s ciljem što boljeg upoznavanja građana s procesima Europske unije.

 

 

Predstavnici Urede Europskog parlamenta posjetili su i Gimnaziju Antuna Vrančića gdje su održali edukativno predavanje maturantima. 

  Objavljeno: 17.04.2019, 12:48h