Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uređen okoliš oko prostora TZ na Jadriji

Uređen okoliš oko prostora  TZ na Jadriji

 

 

 

U sklopu  programa uređenja plaža i obala Grad Šibenik je uredio okoliš oko prostora Turističke zajednice na Jadriji. Radovi  obuhvaćaju uređenje  okoliša,  izgradnju  potpornog zida i  postavljanje kamenih klupa. U sklopu ovih radova za sezonu će se pripremiti i  plaže na Jadriji. Radovi na uređenju plaža obuhvaćaju dovoženje i poravnavanje šljunka. Rok za okončanje radova, uz dobre vremenske prilike, je 15. svibnja. Izvođač  je Inovator d.o.o., a vrijednost radova je 178 tisuća kuna.

U sklopu radova asfaltiranja i postavljanja instalacija  na Zapadnoj magistrali postavljeno je 6 stupova javne rasvjete. Vrijednost radova je 8.000 kn, a izvodi ih tvrtka Pectus d.o.o.

Završeni su radovi na asfaltiranju ceste za Gornje Ercege u Slivnom. Riječ je o 200 metara ceste, gdje je makadamski put presvučen novim asfaltom. Radovi su financirani iz proračunske stavke Održavanja, a izvođač su bile Ceste Šibenik. Ukupna vrijednost radova je 48 tisuća kuna. 

'Svi ovi radovi definirani su željama predsjednika Gradskih četvrti i Mjesnih odbora. Ne zaboravljamo ni jedan gradski kvart te ćemo, u skladu s mogućnostima, i dalje pratiti potrebe naših sugrađana.', rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

 

 

  Objavljeno: 30.04.2015, 08:37h