Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uronite u budućnost StartUp Šibenik

Uronite u budućnost StartUp Šibenik

 

 

Šibenski Urbani centar u petak (3.lipnja) će ugostiti događanje pod nazivom „Budućnost je VR“ (Budućnost je virtualna stvarnost). Riječ je o eventu, kojeg organiziraju Grad Šibenik i udruga StartUp Šibenik u sklopu European Maker Weeka. Manifestacije, koja je počela 30. svibnja i traje do 5. lipnja diljem Europe.

Program će imati dva dijela. U
15:30 sati počinje izložbeni dio, u kojemu će, između ostalog, biti predstavljeni 3D printer, AR naočale za proširenu stvarnost i pet mBot edukacijskih robota. Od 18 sati će na red doći predavači. Dolazak su potvrdili direktor marketinške agencije Degordian Tomislav Grubišić i kreativni direktor SpaceSysa Toni Borovac, a o primjerima uspješnog razvijanja vlastitog projekta pričat će i Hrvoje Bujas, suosnivač portala Crno jaje i GoHomea.

Oni, koji žele predstaviti svoje inovativne projekte ili kreacije, još se mogu prijaviti na mail adresu info@ucsibenik.hr. Dobrodošli su svi, koji žele doznati što je to virtualna stvarnost i što nam budućnost donosi.

Prijave za predavanje na http://events.europeanmakerweek.eu/events/view/582 ili https://www.facebook.com/events/1748129968732615/?ti=icl

  Objavljeno: 01.06.2016, 14:13h