Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

USKRS NA TVRĐAVI BARONE

USKRS NA TVRĐAVI BARONE

 

 

Na šibenskoj tvrđavi Barone na Veliku subotu će se, uoči Uskrsa, održavati bogat radionički program namijenjen najmlađima, ali zabavu će na Tvrđavi Barone pronaći i oni nešto stariji!

Već od 10 sati počinje lov na jaja, klasična igra traženja malih čokoladnih jaja sakrivenih po tvrđavi. Slijede jedan na jedan – trka sa žlicom i jajima, igra sa stolicama, igre za parove i prigodno ukrašavanje jaja. Pobjednike očekuju i slatke nagrade, a oni manje sretne ruke moći će se utješiti ponudom gastro centra Tvrđave Barone.

 

Velika subota početak je i proljetnog promotivnog razdoblja na Tvrđavi Barone koje će trajati do 23. ožujka. U ponudi suvenirnice pripremili smo prigodnu selekciju poklon paketa po promotivnim cijenama. Posjetiteljima omogućujemo iznajmljivanje AR naočala za samo 10 kn. Dodatno za svaki račun ostvaren na Tvrđavi Barone posjetitelji ulaze u bubanj za Barone uskršnju lutriju u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade:

·         2 ulaznice za koncert Stereo MC na Tvrđavi sv. Mihovila

·         1 pijat za dvoje u gastro-ugostiteljskom objektu Tvrđave Barone

·         godišnja članarina Kluba prijatelja za dvije osobe (ili  1 obiteljska članarina)

Očekivano trajanje programa obilježavanja Uskrsa na Tvrđavi Barone je do 13 sati. U slučaju kiše program će se u smanjenom obliku održati u zatvorenom dijelu gastro kulturnog centra Tvrđave Barone.

Za sve prijatelje šibenskih tvrđava, sadašnje i buduće, cijene godišnjih članskih ulaznica ostaju po cijeni od 50 kuna s kojima je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

 

  Objavljeno: 11.04.2017, 23:26h