Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uskrsni doručak okupio na Trgu Pavla Šubića brojne Šibenčane i goste

Uskrsni doručak okupio na Trgu Pavla Šubića brojne Šibenčane i goste

 

 

U organizaciji šibenske Turističke zajednice, Udružena obrtnika i Grada Šibenika, danas je na Trgu Pavla Šubića I održan tradicionalni Uskrsni doručak. Mnoštvo građana i gostiju koji su, nakon dvogodišnje prisilne pauze prouzročene epidemiološkom situacijom, željno dočekali blagdansko druženje na Uskrsni ponedjeljak pozdravio je i poželio im sretan i blagoslovljen Uskrs gradonačelnik Šibenika Željko Burić, dok se ispred Udruženja obrtnika Šibenik prisutnima obratio i najljepše želje uputio Joso Smolić, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore.

Tradicionalna blagdanska jela i slastice Šibenčanima i njihovim gostima na Uskrsnom doručku koja su,  kao i svake godine, pripremili članovi Udruženja obrtnika Šibenik,  blagoslovio je don Krešimir Mateša, katedralni župnik. Biranim jelima pridodana je i omiljena fritaja od pancete, šparoga i jaja koja je u mega-tavi spremljena na samom trgu.

U kulturno-umjetničkom programu, pak, sudjelovale su jake šibenske snage - Šibenska narodna glazba, Šibenska gradska straža, Šibenske mažoretkinje, Šibenske šuštine i klapa More.  

  Objavljeno: 18.04.2022, 12:09h