Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uspješni šibenski projekti predstavljeni u EU parlamentu

Uspješni šibenski projekti  predstavljeni u EU parlamentu

 

 

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta boravi u Bruxellesu gdje je u Europskom parlamentu  u tijeku konferencija „ Kako učinkovito i uspješno koristiti EU fondove“. Predstavnicima jedinica lokane samouprave Šibensko – kninske, Zadarske i Splitsko-dalmatinske županije domaćin je Zastupnica u EU parlamentu Ivana Maletić. Na predstavljanju uspješnog projekta Šibenske tvrđave  govorit će i predstavnici Društva za očuvanje kulturne baštine Juraj Dalmatinac.

"Grad Šibenik i Šibensko-kninska županija imaju moćan lobi u Europskom parlamentu. Ne treba samo poznavati procedure po kojima funkcioniraju europska tijela, već postoji niz nepisanih pravila koja saznajete ili iz prve ruke ili putem svojih neuspjeha. Networking i prezentacija šibenskih projekata su dva ključna nazivnika ovog dvodnevnog posjeta Bruxellesu. Europska bespovratna sredstva će nam trebati i dalje prilikom realizacije ključnih i skupih lokalnih projekata.", rekao je  mr.sc.Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika.

Predstavnici jedinica lokalne samouprave u Bruxellesu će boraviti i sutra, te će se upoznati s radom europskih institucija.

  Objavljeno: 10.11.2014, 15:19h