Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Utvrđen prijedlog Odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju dionica HNK Šibenik

Utvrđen prijedlog Odluke o  odabiru najpovoljnijeg ponuditelja  za kupnju dionica HNK Šibenik

 

 

Povjerenstvo za provedbu postupka javnog prikupljanja ponuda za kupnju dionica HNK Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika sastalo se danas u Gradskoj upravi  te je utvrdilo prijedlog Odluke o  odabiru najpovoljnijeg ponuditelja  za kupnju dionica HNK Šibenik s.d.d.

 Od nazočnih  osam članova Povjerenstva, 7 je podržalo prijedlog, dok je jedan član bio  suzdržan.

Prijedlogom Odluke, najpovoljnijom ponudom definirana je ponuda  ponuditelja PARAMOUNT GRUPA d.o.o. iz  Šibenika.

Ponuđen je  iznos od 105.000,00 kuna za 297.056 dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik  s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika ukupne nominalne vrijednosti 59.411.200,00 kuna, što iznosi 94,59 % temeljnog kapitala, a sve sukladno Odluci o prodaji dionica Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika („Službeni glasnik Grada Šibenika“, broj 6/17. i 4/19.).

Kriterij za odabir najpovoljnijeg ponuditelja bio je najviša ponuđena cijena izražena u kunama ponuditelja koji je ispunio sve uvjete iz Javnog poziva.

Podsjetimo, 09. srpnja 2019. godine održano je javno otvaranje ponuda pristiglih na Javni poziv te je oformljeno Povjerenstvo kojeg sačinjava po jedan vijećnik, predstavnik svake političke stranke zastupljene u Gradskom vijeću Grada Šibenika.

Članovi Povjerenstva uputili su pitanja vezana uz plan budućeg funkcioniranja kluba   zainteresiranom investitoru, tvrtki Paramount Grupa d.o.o. na koje su dobili odgovore.

Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja, sukladno Javnom pozivu, donosi Gradsko vijeće Grada Šibenika, a na današnjoj, 3. sjednici, Povjerenstvo je predložilo i da mogući prijedlog ugovora s budućim investitorom bude upućen Gradskim vijećnicima na razmatranje.

 

  Objavljeno: 30.07.2019, 14:32h