Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Uz sportski i glazbeni program otvoren SRC Ražine Donje

Uz sportski i glazbeni program otvoren SRC Ražine Donje

 

 

Malonogometnim i košarkaškim utakmicama djece iz OKK Dražen Petrović i Ražina večeras je službeno otvoren novouređeni Sportsko-rekreativni centar Ražine Donje.  Svečanom otvorenju nazočio je velik broj mještana, zadovoljan što su Ražine dobile prostor gdje će se na jednom mjestu baviti sportom i rekreacijom.

 

„Konačni cilj nam je povezati prostor Sportsko-rekreativnog centra s plažom Brodarica. Djeca iz Ražina ići će biciklističkom stazom i osvijetljenim nogostupom do plaže na Brodarici koja će uskoro zasjati u novom ruhu.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić te je zajedno sa svojim suradnicima zaigrao na basket.

 

Sportsko-rekreativnim centrom, koji se prostire na 2175 m2, upravljat će Javna ustanova Sportski objekti, a u sklopu projekta u potpunosti je uređena pristupna cesta.  Cijeli kompleks je okružen ogradnim zidovima, sportski tereni imaju zaštitne ograde, a ispred ulaza u centar je asfaltirana parkirna površina za 10 osobnih automobila. Projekt je vrijedan tri milijuna kuna, a obuhvaća košarkaško igralište, malonogometno igralište s umjetnom travom, vježbalište na otvorenom, parkiralište te objekt sa svlačionicama.

 

Šibensko-kninski župan Goran Pauk donirao je novouređenom centru košarkaške i nogometne lopte.  

 

Svečanost otvorenja SRC Ražine Donje upotpunio je glazbeni program uz grupu Babalubam.

 

 

  Objavljeno: 13.05.2017, 21:30h