Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Vatreno finale Adventa u Šibeniku

Vatreno finale Adventa u Šibeniku

 

 

Vatra i Pavel, sjajni hrvatski glazbeni sastavi, sinoć su do vrhunca doveli ovogodišnji program Kraljevog dvora. Udruženi, trosatnom su besprijekornom svirkom ispred više od tri tisuće Šibenčana i njihovih gostiju priredili nazapamćeni spektakl na prvi dan nove godine.

Ispred prepunih etaža 'đardina' večer je otvorio Pavel na čelu s pomalo sjetnim i ljupkim pjesmama kroz koje su nas vodili Antonija i Aljoša Šerić, osvrnuvši se na pozitivna iskustva sa šibenskom publikom. Nakon Pavela, Vatra je dokazala zašto je trenutno jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava.

Na čelu s Ivanom Dečakom, momci iz Vatre priredili su nezaboravnu atmosferu i u svom stilu poručili– 'Šibenske publike nikad nije dosta, vratit ćemo se čak i ako Prljavci ne budu nastupali dan prije nas!'

Dok se momci iz Vatre ne vrate, sljedeći Advent u Šibeniku već se počeo planirati - prvi glazbeni gosti bit će Miro Odak i Gastarbajteri koji su večeras trebali zaključiti ovogodišnji program Kraljevog dvora, ali su odgođeni zbog najavljene kiše.

  Objavljeno: 02.01.2016, 14:32h