Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Veleposlanica Republike Slovenije Smiljana Knez u službenom posjetu Šibeniku

Veleposlanica Republike Slovenije Smiljana Knez u službenom posjetu Šibeniku

 

 

Nj.E. Smiljana Knez, veleposlanica Republike Slovenije u Republici Hrvatskoj, boravi u službenom posjetu Šibeniku prilikom čega se u Uredu župana sastala s gradonačelnikom Željkom Burićem i županom Goranom Paukom.

 

Na sastanku se razgovaralo o gospodarskoj suradnji kao i suradnji na područjima kao što su kultura, turizam, zelene industrije i dr.

 

Veleposlanicu i njezine suradnike, opunomoćenog ministra i ekonomskog savjetnika u Veleposlanstvu mr. sc. Jakoba Štunfa i ministra savjetnika mr. sc. Matjaža Marka, upoznao je s najvažnijim projektima na području grada Šibenika, mogućnostima poduzetničke zone Podi te ulaganjima koje Grad Šibenik ostvaruje u razvoju visokih tehnologija i zelenih industrija kroz projekte Trokut i iNavis.  

 

Župan Goran Pauk izrazio je zadovoljstvo pozitivnom situacijom koja se odigrala u TLM-u zahvaljujući slovenskoj tvrtki „Impol“ te je veleposlanicu upoznao s najvažnijim gospodarskim aktivnostima.

 

 

Veleposlanica je gradonačelniku i županu čestitala na uspješnoj turističkoj sezoni i izrazila zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom predstavnika slovenske nacionalne manjine i kulturnog društva „France Prešern“ u Šibeniku s predstavnicima lokalne i regionalne samouprave.

  Objavljeno: 18.09.2017, 14:21h